Barselsmad (nemt og godt)
Dag03: Spagetti og ... (en doven klassiker til den første dag hjemme)
Dag04: Mad-pandekager (nem norsk "eksotisk" klassiker)
+: Små kogte kartofler, bacon og perlesukker.
Dag05: Ude
Dag06: "Grillpølser" på panden(Heinz og Arfmann)
+: Ovnbagte/forkogte bådkartofler(salt/pebber/oregano/timian) revet gulerod og grøn salat.Dag07: Svinekorteletter(paprika/chilli) på panden
+: Samme kortofler(Skulle have været bagt med revet parmasan-ost, men den var desværre blevet grøn over de sidste dage...) samt grøn salat
Dag08: Kyllingebryst(paprika) på panden
+: flødestuvet spinat og ris.
Tip: til den rigtig dovne kan kylling og spinat sættes i ovnfast fad og bages 40-45 min i stedet, evt. dekoreret med bacon i rigelige mængder.
Dag09: Venø-steaks(salt/pepper/hvidløg) på panden
+: ovnbagte champignon/kartofler og grøn salat.
Dag 10: Ovnbagtkylling(salt/pepper)
+lækkert bager hvidløgsflyte fra føtex og frisk salat.+web.jpg)
Dag 11: Ude
Dag 12: Norsk klassiker igen igen ;)
Dag 13: Lasagne
Dag 14: Svinemørbrad(salt/peber)
+Champignonsovs med caschewnødder.+web.jpg)
NOTABENE: til de der ikke har fået gang i urtehaven/altankassen endnu, så kan man købe "potteplante"-salat i føtex :).
Og til dessert:
...og andre klassikkere i den box vi har købt :). Er det varieret kost eller hva' ;D


0 Comments:
Send en kommentar
<< Home